GYVENIMO LAIPTAI

Gyvenimo kaita yra tarsi lipimas laiptais, kurių kiekvieną pakopą galima lyginti su mūsų egzistencijos etapais. Šie laiptai savo unikalumu kiekvieną akimirką mums primena, kad kiekviena diena yra naujas žingsnis, nauja galimybė pasiekti aukščiau.
Pirmieji laiptai - tai mūsų pradžia, mūsų pirmieji žingsniai pasaulio platumose. Tai laiptai, kuriais lipame su nekantrumu nežinodami, ką atneš ateitis, bet drąsiai žengdami į nežinomybės tamsą. Čia mūsų akys lyg vaikų, stebisi ir tyrinėja, o širdys veržiasi į priekį.
Antrieji laiptai - tai mūsų augimas ir mokymasis. Tai laikotarpis, kai pradedame suprasti pasaulį ir save, kai kiekviena patirtis - pamoka. Šie laiptai lyg mūsų veiksmų ir sprendimų kūrimo scenarijai, kuriais kiekvienas žingsnis formuoja mūsų asmenybę ir charakterį.
Tretieji laiptai - tai suaugimo ir savęs pažinimo laikotarpis. Tai laiptai, kuriuos lipame su dideliu pasitikėjimu savimi ir savo gebėjimais, bet kartu ir su sąmoningu suvokimu apie gyvenimo neapibrėžtumą. Čia mes atrandame savo pašaukimą, pildome savo svajones.

2022

THE STAIRCASE OF LIFE

Change in life is like climbing a staircase, each step of which can be compared to the stages of our existence. These stairs, with their uniqueness, remind us every moment that every day is a new step, a new opportunity to reach higher. 
The first stairs are our beginning, our first steps in the latitudes of the world. It is a staircase that we climb with impatience not knowing what the future will bring, but stepping boldly into the darkness of the unknown. Here, our eyes are like children, wondering and exploring, and our hearts are rushing forward. 
The second step is our growth and learning. This is the period when we begin to understand the world and ourselves, when every experience is a lesson. These stairs are like scripts for our actions and decisions, with each step shaping our personality and character. 
The third step is the period of adulthood and self-discovery. It is a staircase that we climb with great confidence in ourselves and our abilities, but also with a conscious awareness of the uncertainty of life. This is where we discover our vocation, fulfill our dreams.

2022
Cianotipia
Published:

Cianotipia

Published:

Creative Fields