9 apps om het hele jaar door gezond te eten en te sporten
Toepassingen om te profiteren van uw mobiele apparaat om te voorkomen dat u details van uw maaltijden en uw trainingen kwijtraakt. Hier zijn 9 van de beste toepassingen voor u om een ??gedetailleerd overzicht bij te houden van uw fysieke activiteit en de calorieen die u verbruikt. Alles vanaf uw mobiele apparaat. spieropbouwende

Goed eten
Nutrialerta : Deze Argentijnse applicatie, ontwikkeld door de Inter-American Heart Foundation Argentina (FIC Argentina), stelt u in staat om te detecteren of het voedsel dat u hebt gegeten transvetten bevat, die gevaarlijk zijn voor de gezondheid omdat ze het slechte cholesterol verhogen en het goede cholesterol verlagen. Het is handig om te weten of ze wel of niet voldoen aan internationaal vastgestelde normen en je kunt gezondere keuzes maken bij het kopen. 

In het programma zit een thermometer met drie kleuren die aangeeft hoeveel transvet het product heeft. Als de kleur groen is, heeft het product 0 gram transvet, als het geel is, betekent dit dat het tussen 0 gram en 0,55 gram heeft, wat betekent dat een portie gelijk is aan 25% van het toegestane verbruik per dag, en als de kleur die het rood is heeft meer dan 0,56 gr, wat meer dan 25% vertegenwoordigt van het maximale toegestane verbruik per dag in een portie.

My Fitness Pal : Via deze applicatie kunt u uw maaltijden, de hoeveelheid verbruikte vloeistoffen en uw fysieke activiteit registreren. Het kan worden gekoppeld aan hardloop-apps zoals Nike Running, Runtastic en andere. Deze app heeft een voedseldatabase met de bijbehorende voedingsinformatie en stelt u in staat om voor elke maaltijd elke dag op te nemen wat er wordt ingenomen. 

Het geeft ook aan hoeveel calorieen worden verbrand met lichaamsbeweging en hoeveel we aan het eind van de dag nog hebben. Op dezelfde manier kunt u uw eigen recepten en het voedsel dat u het vaakst eet, invoeren.

Geen gewichtsverlies : Via deze applicatie kunt u uw maaltijden en uw fysieke activiteit registreren om een ??volledig overzicht van uw activiteiten bij te houden. Om u te helpen bij het aanbieden van dagelijkse taken om positieve veranderingen in uw levensstijl te creeren en op de lange termijn af te vallen. 

De activiteiten leiden je door een wetenschappelijk onderbouwd plan, met informatieve artikelen, leuke uitdagingen, een dagelijkse score om je inspanningen bij te houden en herinneringen aan je activiteiten. Daarnaast heeft de applicatie een scoresysteem om je te belonen en je voortgang van dag tot dag te volgen en je kunt je prestaties delen met je Facebook- en Twitter-contacten om je aan te moedigen en te feliciteren. Er zijn ook forums om in contact te blijven met andere gebruikers, vragen te stellen en ideeen te delen.

BMI ideale gewichtscalculator: De spiermassa-index is een systeem voor gewichtscontrole dat al sinds de 18e eeuw in gebruik is en dat de spiermassa meet over de kwadraathoogte. Via deze applicatie kunt u uw gewicht onder controle houden volgens deze normen, wat u zal helpen gewicht te verliezen zonder over de lijn te gaan, en met controle.

Dieet-assistent : Deze applicatie organiseert u gepersonaliseerde dieetplannen, waaronder tot de supermarktlijst, met opties voor vegetariers, koolhydraatarme dieten, enz. Bovendien informeert het u over de voedingswaarden van voedsel, de spiermassa-index, berekent het de waarden Van uw maaltijden, hoeveel u bent kwijtgeraakt en biedt tips en trucs om meer kilo's te verliezen.

Oefeningen doen
Adidas micoach : Het heeft een GPS-navigator en een spraaksysteem dat het trainingsritme in elke zone in realtime instelt. Je kunt ook het trainingsplan kiezen dat past bij de sport die je beoefent en je dagelijkse training plannen. Uw telefoon informeert u over uw voortgang. 

Daarnaast heeft het trainingsmodaliteiten buitenshuis en in overdekte ruimtes en meer dan 400 oefeningen van kracht en flexibiliteit. Een ander bijzonder kenmerk is dat het de slijtage van uw schoenen registreert en u informeert. Je kunt kiezen in welke zone je wilt werken en wanneer je je wilt focussen op snelheid in plaats van intensiteit verander je de functie. 

Deze applicatie helpt u ook om uw voortgang in de sportschool en het gewicht dat u kunt tillen bij te houden en past uw trainingen automatisch aan naarmate u verbetert.
Nike Running: De Nike + Running-app houdt de afstand, het tempo, de tijd en de calorieen die je verbrandt met GPS bij en geeft tijdens het hardlopen commentaar in audioformaat. Dit is een van de beste functies omdat je aanmoediging krijgt van je fans. Als je meer nodig hebt dan alleen feedback, activeer dan een PowerSong om je naar een nieuw record te stuwen, dat ook positieve opmerkingen maakt voor enkele van Nike's topatleten. En als je meer motivatie nodig hebt, voeg dan nog steeds een plug-in toe aan het startscherm van je telefoon om te zien wanneer je voor het laatst hebt gelopen en hoeveel kilometers je in totaal hebt afgelegd, en heb sneller toegang tot je races. Er zijn drie soorten: de basis, die is om zonder doelen te rennen, de lange-afstandsrace, waar de af te leggen afstand wordt gedefinieerd, en de race met de tijd, dat is de tijd om te rennen.


Runtastic : Runtastic gebruikt de geintegreerde GPS om uw activiteiten in kaart te brengen en uw voortgang in afstand, tijd, snelheid, calorieen, hoogte en tempo te volgen, en stelt u in staat deze te delen met uw vrienden op Google +, Facebook en Twitter. Via de Runtastic Earth View kunt u uw training in 3D bekijken, inclusief bergen, monumenten en gebouwen, met Google Earth. Daarnaast kunt u grafieken krijgen met informatie over hoogte, tempo, snelheid en hartslag en kunt u genieten van uw trainingen met een geintegreerde muziekspeler. 

U kunt ook handmatig uw routines voor loopband, spinning en bodybuilding invoeren. Het heeft een stemcoachfunctie die u tijdens de oefening ondersteunt en u in realtime motiveert met de opmerkingen die u van uw vrienden ontvangt.

Sport Tracker : Deze applicatie is bekroond en is een van de meest complete en professionele. Hiermee kunt u uw trainingen volgen en analyseren, van verbrande calorieen tot gemiddelde snelheid, en uw voortgang volgen. Via gps en kaarten kun je tijden en afstanden tijdens de training volgen. Deel ook uw gegevens en foto's met andere volgers op Sports Tracker, Facebook en Twitter en controleer de profielen van uw vrienden. Het biedt ook routes en bestemmingen in verschillende delen van de wereld, zodat je altijd kunt trainen.
mitchel
Published:

mitchel

Published:

Creative Fields