Jan Sverker's profile

Dronningens Vænge

Brochure. Photographer Claus Sonne
EN BOLIG MED EN SMUKKERE DØGNRYTME END DE FLESTE
Dronningens Vænge ligger ved Kongevejen i Sorgenfri. Ejerlejligheder, der på en gang ligger tæt på og langt fra alting. Midt i dronningens gamle frugthave. 500 meter fra Mølleåens natur og 1 km fra Lyngby Storcenters indkøbsmuligheder. Der er fred, når du har brug for det. Smukke omgivelser døgnet rundt. Spørgsmålet er ikke, om du kommer til at bo godt, men om du overhovedet kan bo bedre?
LIGE BAG DANSEBAKKEN FINDER DU EN LITER MÆLK OG DEN SIDSTE NYE HOLLYWOODFILM
I slutningen af 1700-tallet underholdt borgerskabet sig med tant og fjas på Dansebakken overfor slottet i Sorgenfri. I dag tager man til Lyngby. En tur i biffen. Eller ud at spise. Ordentligt. For ikke at tale om shopping. Fra top til tå. Fra yderst til inderst. Fra slagterkvalitet til mærkevarer. I alle prislejer. Til den kræsne. Og til den prisbevidste. Og så kan man endda nyde den smukke tur frem og tilbage med poserne i hånden. Hvor kort den end er.
DET GODE VED DEN MANGLENDE HAVUDSIGT ER AT HER ALDRIG LUGTER AF TANG
Velkommen til en udsigt uden bivirkninger. Sorgenfri Slot, Mølleåen, Lyngby sø og Frilandsmuseet inden for gå-afstand. Og uendeligheden lige udenfor vinduet. Følg døgnrytmen fra stuen eller altanen. Eller gå en velfortjent tur i dronning Caroline Mathildes 400 år gamle fodspor, mens du dufter til fortiden. Hils på naboen. Fløjt til fuglen. Og lur os om ikke, du smiler tilfreds over din nye bolig? 
Outdoor. Photographer Claus Sonne.
 
Print ads. Photographer Claus Sonne
Dronningens Vænge
Published:

Dronningens Vænge

Dronningens Vænge is placed beautifully in Sorgenfri. We wanted to show that its a beautiful place to live no matter what time of day it is. In o Read More

Published: