Diego March Ávila's profile

Memoria Col·lector | Disseny Editorial

Col·lector és un espai de treball, col·laboració i experimentació obert al públic i gestionat per una comunitat interdisciplinària de creatius disposada a activar qualsevol idea. L'espai es regeix pel principi de beta permanent, un estat de transformació perpètua gràcies a un sistema de govern horitzontal basat en dinàmiques grupals, sense jerarquies establides i permeable a les aportacions externes.

En ocasió de la celebració del seu primer any obert al públic, es va decidir fer una memòria commemorativa que reculla totes les activitats i programes que l'espai ha acollit. Per a això es va confeccionar una sèrie de llibrets recollits d'una manera que parle formalment del caos organitzat que és Col·lector: un contenidor no jerarquitzat d'activitats eclèctiques. Per enfatizar la no jerarquització i la constant transformació els llibrets son, al seu torn, pòsters ja que permeten una lectura tradicional o desplegar-los per descobrir un recull fotogràfic dels events desglossats al document.




Memoria Col·lector | Disseny Editorial
Published:

Memoria Col·lector | Disseny Editorial

Col·lector és un espai de treball, col·laboració i experimentació obert al públic i gestionat per una comunitat interdisciplinària de creatius di Read More

Published: