Günaydın,
Bugün danışanlarımdan sık duyduğum bir soru ile haftaya veda etmek istiyorum. Panik atak mı yaşıyorum? Yoksa gerçekten fiziksel bir hastalığım mı var?
Panik atak sırasında kişi, nefes darlığı, terleme, kalp ve göğüs ağrısı gibi kalp krizine çok benzer belirtiler yaşar. Bu nedenle gerçekte ne olduğunu anlamakta zorlanır ve bu soruyu sorar.
Sorunun ana kaynağını belirlemek için mutlaka ama mutlaka gerekli tıbbi testleri yaptırmak ve doktor kontrolünden geçmek gerekir. Eğer yapılan testlerde herhangi bir fiziksel neden yoksa panik atak ve altında yatan sebepler psikolojik anlamda araştırılabilir.
Yarın görüşene dek sevgiyle kalın :)
https://www.denizakinci.com
#Cuma #konya #psikonterapi #denizakıncı #panikatak #çocukpsikolojisi #konyapedagog #pedagog #çocukyetiştirme #psikolojikdanışmanlık #psikolojikdestek #çocukanne #anne #baba #ebeveyn #annebaba #pedagogtavsiyesi #çiftterapisi #evlilikdanışmanlığı #mutluevlilik #evlilikveailedanışmanlığı #evlilikterapisi #evlilikterapisti #cinselterapi #terapi #kendinisev #pozitif #pozitifpaylaşım #pozitifdüşünce #farkındalık
Panik Atak Tedavisi Konya
Published:

Panik Atak Tedavisi Konya

Published:

Creative Fields