6 κόλπα για να κρατήσουν περισσότερο τα αγαπημένα σας αρώματα

Ακόμα και μετά την πληρωμή και παίρνετε στα χέρια σας σε αυτό το θεϊκό άρωμα, απλά δεν διαρκεί αρκετά.Σπαράζεται η καρδιά σου όταν αυτό το συγκεκριμένο άρωμα είναι ό, τι θέλεις για την αρωματική σου υπογραφή. Λοιπόν τι κάνεις? Αφήστε το να ξεθωριάσει σαν κάποια χαμένη πρωινή ανάμνηση, ή θα το χρησιμοποιήσετε για όσο χρονικό διάστημα γίνεται;

Για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το αγαπημένο σας άρωμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εδώ είναι έξι πραγματικά απλά κόλπα για το πώς να κάνετε το άρωμά σας να διαρκεί περισσότερο:

1. Αποθηκεύστε το άρωμα καλά

Δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε το μπουκάλι του αγαπημένου σας αρώματος απλά οπουδήποτε,διότι επηρεάζει περισσότερο τη μακροζωία του αρώματος. Μόλις το φέρετε στο σπίτι αυτό το τέλειο high-end άρωμα από τη μπουτίκ,με το τρόπο που το αποθηκεύετε θα φανεί πόσο καιρό θα διατηρηθεί μετά το ψεκασμό του. Η υγρασία, υγροί χώροι όπως ο μετρητής του μπάνιου είναι ο τύποι  χώρων που πρέπει να απομακρύνετε το άρωμά σας. Το ιδανικό σημείο για να διατηρήσετε το άρωμα σας από το να ξεφύγει από τις εξωτερικές επιρροές είναι μια σκιερή περιοχή μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

2. Ψεκάστε στα σημεία παλμού

Ορισμένες συγκεκριμένες περιοχές του σώματος που εκπέμπουν θερμότητα είναι γνωστές ως παλμικά σημεία. Όταν ψεκάζετε πάνω από αυτά τα επιλεκτικά σημεία, το άρωμα διαχέεται καλά, σε όλο το σώμα. Οι καρποί σας, ο λαιμός, το εσωτερικό του αγκώνα σας και το διάφραγμα είναι αυτά τα σημεία. Ο ψεκασμός πίσω από τα γόνατα και τις γάμπες είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αρωματίσετε όλη την ημέρα.

3. Μην τρίβετε το άρωμα

Με το τρίψιμο το άρωμα σπάει και οι κορυφαίες νότες δεν παραμένουν τόσο αποτελεσματικές όσο θα έπρεπε. Έτσι, την επόμενη φορά που ψεκάζετε πάνω από τους καρπούς σας, μην τρίβετε! Θα εκπλαγείτε με το πώς ένα τέτοιο απλό πράγμα μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε πολλές ώρες ευχάριστου άρωμα.                                                                    

4. Ψεκάστε την Καλύτερη ώρα

Ο ψεκασμός του αρώματος σε καλά ενυδατωμένο δέρμα είναι το καλύτερο. Βοηθάει το δέρμα να διατηρεί το άρωμα καλύτερα και συνεπώς να διαρκεί περισσότερο. Χρησιμοποιώντας το άρωμα ακριβώς αφου στεγνώσετε μετά το ντους το αφήνετε το να στεγνώσει φυσικά.

5. Χρησιμοποιήστε τη βαζελίνη

Βρίσκετε ότι το άρωμα σας δεν διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά; Αφήστε τη βαζελίνη να σας βοηθήσει! Μασάζ στα σημεία παλμού σας με μια μικρή ποσότητα βαζελίνης και στη συνέχεια ψεκάστε το αγαπημένο σας άρωμα. Θα εκπλαγείτε από το πόσο χρόνο διατηρείται το άρωμα. Αυτό οφείλεται κυρίως στην εκπληκτική ασπίδα υγρασίας που δημιουργεί το πετρελαϊκό ζελέ για να βοηθήσει να αναμειχθεί με το άρωμα στο δέρμα σας.

6. Αγγίξτε το

Κανένα άρωμα, ανεξάρτητα από το πόσο ακριβό, θα διαρκέσει όλη την ημέρα. Το άρωμα θα αρχίσει να ξεθωριάζει μέχρι τη μέση της ημέρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το τέλος του. Απλά αγγίξτε το! Όχι, δεν χρειάζεται να μεταφέρετε το λεπτό μπουκάλι, απλώς ψεκάστε το άρωμά σας με 2-3 καθαρές βαμβακερές μπατονέτες. Τη στιγμή που αισθάνεστε ότι το άρωμά σας ξεθωριάζει, απλά τρίψτε τα!

7. Επιλέξτε αρώματα με ισχυρές νότες βάσης

Ακριβώς όπως στη μουσική, το άρωμά σας είναι επίσης στρωμένο με νότες. Οι κορυφαίες νότες τείνουν να εξασθενίζουν το ταχύτερο και οι δεύτερες να ξεθωριάζουν είναι οι μεσαίες νότες. Για να κρατήσει το άρωμά σας περισσότερο, είναι καλό οι νότες βάσης να είναι ισχυρές,όπως λουλουδένια-ανατολικά αρώματα.Πολύ αφότου εξασθενίζουν οι κορυφαίες και οι μεσαίες νότες,οι νότες βάσης σε κρατά  αρωματισμένη.

Μια αδύναμη νότα βάσης εξαφανίζεται χωρίς καν να παρατηρηθεί. Έτσι, η επιλογή του αρώματος καθορίζει επίσης τη μακροζωία του.

Έτσι, αφήστε το άρωμά σας να κρατήσει παραπάνω, ενώ στους άλλους ήδη έχουν τελειώσει!





Venera Perfumes
Published:

Venera Perfumes

Published:

Creative Fields