Το κατάστημα φωτογραφικών ειδών απευθύνεται στους επαγγελματίες και εραστιτέχνες φωτογράφους και βιντεολήπτες. Το νέο eshop σχεδιάστηκε για να διευκολύνει την αναζήτηση σε μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων, που εξυπηρετούν τον σύγχρονο επαγγελματία. Για το σκοπό αυτό κύριο μέλημα μας ήταν να αναπτύξουμε την λειτουργικότητα του eshop (UX) με τέτοιο τρόπο που η αναζήτηση και η περιήγηση μεταξύ των σελίδων να είναι εύκολη, ευχάριστη και αποτελεσματική. Κατόπιν εκτενής έρευνας και διεξοδικής μελέτης των εξειδικευμένων χαρακτηριστικών των προϊόντων διαμορφώθηκε το δέντρο των κατηγοριών και υποκατηγοριών. Η τοποθέτηση εξειδικευμένων φίλτρων αποτελεσμάτων σε κάθε κατηγορία οδηγεί τον χρήστη να αναζητήσει με απόλυτη ακρίβεια και στόχευση στο επιθυμητό αποτέλεσμα με ελάχιστα κλικ.
Ενδεικτικά Custom Χαρακτηριστικά eshop που εφαρμόστηκαν στο Adorama.gr

DSLR Pages
Μελετημένη κατηγοριοποίηση σύμφωνα με το σκεπτικό των επαγγελματιών και του γνώστη της φωτογραφίας. Η κατηγοριοποίηση βάση Range / Brand βοηθά τον χρήστη να δει με μια ματιά ιεραρχικά, όλα τα διαθέσιμα μοντέλα.

Φωτογραφικοί φακοί
Οι φωτογραφικοί φακοί αποτελούν το πιο σημαντικό κεφάλαιο και ατού του καταστήματος Adorama. Προκύπτει έτσι η ανάγκη για ξεχωριστή προβολή και ιδιαίτερη έμφαση της συγκεκριμένης κατηγορίας προϊόντων. Εκτός από την βασική υποκατηγοριοποίηση, οι φωτογραφικοί φακοί DSLR προβάλλονται (shorting) με βάση την εστιακή απόσταση, ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό των φακών, με βάση το οποίο ο χρήστης μπορεί εύκολα με μια ματιά να βρεί τον επιθυμητό φακό.

Eξειδικευμένη Φωτογραφία.
Προσανατολισμένο στον new entry level photo user. Η ενότητα αυτή βοηθά τον χρήστη να επιλέξει προϊόντα ανάλογα με τον σκοπό χρήσης που επιθυμεί.

Διαγωνισμοί on site
Ένα έξτρα module αναπτύχθηκε και ενσωματώθηκε στο εργαλείο διαχείρισης του eshop ώστε να διενεργούνται τακτικοί διαγωνισμοί κατά την ανάγκη του adorama.gr. Εκματαλλευόμενοι έτσι την ευκολία του αυτοματοποιημένου συστήματος ο διαγωνισμός/καμπάνια μπορεί να τρέξει άμεσα και εύκολα μέσα στο eshop. Επιτυγχάνεται: αύξηση επισκεψιμότητας και engagement, αύξηση βάσης πελατών και Newsletter, ενίσχυση και προώθηση της στοχευμένης προωθητικής ενέργείας και διαφημιστικής καμπάνιας. Το σύστημα είναι GDPR compliant και ζητούμε τη ρητή συγκατάθεση του χρήστη για κάθε ενέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητες των νέων σύγχρονων χαρακτηριστικών ενός νέου eshop επικοινωνήστε μαζί μας στο ibox@orginstudios.com


Adorama
Published:

Owner

Adorama

RESPONSIVE WEBSITE, BUSINESS TRANSFORMATION

Published:

Creative Fields