Alt i køkkener i Kolding
Kolding er kendt for mange ting, blandt andet Koldinghus, Trapholt, Kolding miniby

Kolding er kendt for mange ting, blandt andet Koldinghus, Trapholt, Kolding miniby og nu også Køkkener. I butikken har vi mange besøgende fra Kolding og omegn, som ønsker et nyt, moderne køkken, bad eller garderobe. En af styrkerne ved et køkken er udover et moderne og enkelt design, den gode tyske holdbarhed, der sikrer dig et nyt køkken, der holder sig rigtig pænt i mange år.

Køkken og design har gennem mange år leveret nye køkkener, skydedørsgarderober, bryggerser og badmiljøer overalt i Danmark. 
Drejer det sig om fornyelse - eller helt nyt - eller måske en kombination - er vi klar til at hjælpe dig. Vores team har mange års erfaring i køkkener, bad, bryggers m.m.

Når du besøger vores butik i Kolding, så vil du møde et uddannet personale, der brænder at give dig den bedste køkken-, bad- eller garderobeløsning. Vi ser på dit hjem, dine behov og dine drømme. På den måde kan vi sikrer dig en løsning, som du bliver tilfreds med om 10 år. Vi har gennemtænkt, hver eneste detalje og fundet smarte løsninger, der vil gøre din hverdag nemmere. Vi glæde os til at give dig et nyt køkken i Kolding, kom forbi vores butik og lad dig inspirere til nye muligheder i dit hjem.

Forskellen

Vi sælger, leverer og monterer dit køkken, men den vigtigste vare vi har på hylden er troværdighed, og den får du helt uden beregning. 
Hos Køkken og design er vi ikke flere ansatte, end du til enhver tid kan komme i kontakt med din konsulent eller
montør.

Nye låger, sider, bord- plader, hængsler, greb, rulleskuffer m.m i bedste kvalitet.
I Tilpasses individuelt af dygtige håndværkere.
I Der er intet at se af det gamle køkken
I På 1 dag og væsentlig billigere end nyt 

De fleste køkkener er oprindelig indrettet, så de på allerbedste måde udnytter boligens areal, lysindfald fra vinduer

De fleste køkkener er oprindelig indrettet, så de på allerbedste måde udnytter boligens areal, lysindfald fra vinduer, vvs-installationer og gulvafløb. Det, der bliver slidt, er som regel alt det, der kan ses.

Vores Køkken tager derfor udgangspunkt i at bevare selve grund- elementerne, men udskifte alt det synlige, der er slidt af års daglig brug. Vi fremstiller bl.a. nye køkkenlåger og bordplader, der er nøjagtigt tilpasset dit nuværende køkken. Det betyder, at du får en slidstærk, moderne og rengøringsvenlig løsning, hvor der samtidigt spares mange penge i forhold til at skifte til et helt nyt køkken. 
Idéen
Nye låger, sider og bordplader i kraftig kvalitet. Lågerne “skræddersyes” til dit køkken. Skabene bliver f.eks. stående. Vi udskifter “facaden”. Der bliver intet at se af det gamle køkken. Vore erfarne køkkenhåndværkere er mestre i at tilpasse til alle køkkener - uanset alder.

Produktet
Vælg mellem flere forskellige lågeprofil-designs og møbelfolier i forskellige farver og strukturer. Der er i alt 132 kombinationsmuligheder, der alle produceres i Danmark.

Fordelene
Lågerne er lysægte. Overfladen er meget rengøringsvenlig. Lågerne er robuste og tåler hårdt dagligt slid. Lågerne er kvalitetstestet på det svenske møbelinstitut.

Økonomien
Vores Køkken er konkurrencedygtig, når man sammenligner pris og kvalitet. Derfor kan der spares mange penge - også i forhold til omkostningen ved at udskifte hele køkkenet.

Gratis besøg
Det koster ikke noget at få et besøg af Vores Køkken. Helt uforbindende ser vi på dit gamle køkken og giver på stedet en fast pris på en modernisering. Under besøget viser vi vort program og giver gode råd og vejledning ud fra vores mangeårige erfaring med såvel renovering som montering af helt nyt køkken.


Alt i køkkener
Published:

Alt i køkkener

Published: