Het team van PassePartout media bestaat uit eigenwijze en gedreven professionals. Elk met hun eigen specialisme. Zij hebben S5 gekozen om hun nieuwe website te realiseren en zoekmachine te optimaliseren. Passepartout media en S5 hebben in het verleden al eerder samengewerkt aan diverse projecten en zal nu verder worden uitgebouwd.

PassePartout media levert communicatie in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een éénmalige actie of een langlopende campagne, zij brengen uw boodschap op een originele manier. Een jubileumboek, nieuwsbrief, jaarverslag of website. U bepaalt welke communicatiemiddelen het beste bij uw organisatie passen. De frisse ideeën en strakke uitvoering kunt u aan hen overlaten.

S5 merkwaardige specialisten heeft in samenwerking met de designers van Passepartout media de site vormgeven en gerealiseerd. De website is voorzien van een eigen content management systeem.
Passepartout Media
Published:

Passepartout Media

Het team van PassePartout media bestaat uit eigenwijze en gedreven professionals. Elk met hun eigen specialisme. Zij hebben S5 gekozen om hun nie Read More

Published:

Creative Fields