Reci to glasno



Želiš nekome reći da ga voliš? Ili mrziš? Nekog zaprositi? Prodaješ golf trojku ili lansiraš novi brand? Trebaš podsjetiti susjedu da ne ostavlja smeće pred vratima? Ili ne pušta r'n'b. Imaš snažno mišljenje o mesožderstvu? Ćirilici? Kako vlada vlada? Sve što si ikad htio reći svima ili samo jednoj osobi, najbolji način je - jumbo plakat!

Reci to glasno je mega natječaj za Outdoor akzent koji je i u digitalnim vremenima pokazao snagu vanjskih oglasnih površina – naravno, ako se koriste na pravi način: kreativno i pametno.






Natječaj smo najavili nacionalnom billboard kampanjom.

Billboardi su publiku privukli na www.recitoglasno.com gdje su mogli kreirati svoje plakate, pregledavati tuđe, glasati i dijeliti ih na društvenim mrežama.

Od malog čovjeka do velike korporacije svatko ima nešto što želi reći svijetu oko sebe. Najboljih 150 poruka otisnuto je na pravim billboardima; 75 plakata odabrala je publika, 75 žiri u sastavu: Ivan Šarić, Mile Kekin, Nik Titanik, Krešimir Prosoli, Vanja Blumenšajn i Gabriela Klarić.



Kampanja je i u prvoj i drugoj fazi postala viralni hit na društvenim mrežama. Korisnici su lajkali, dijelili, komentirali - uz #recitoglasno svi su imali nešto za reći - uključile su se udruge, pojedinci, mnogi su se poistovjetili s porukama, a pojavilo se i suparništvo među mišljenjima što je potaknulo nove diskusije i brojne medijske objave.


Reci to glasno
Published: