Lise Jo's profileNeal Drasbeck's profile

Georg Jensen - Interactive experience and campaign

Udfordring
Georg Jensen ønskede op til jul 2015 at præsentere sit eksklusive sortiment på en ny, moderne og engagerende måde med direkte link til online-shoppen.

Løsning
Et interaktivt univers, hvor brugerne kan interagere med brandet og de mange smukke produkter. Gennem print og trailers inviteres potentielle kunder ind på websitet, hvor de kan påvirke handlingen i en eksklusiv, filmisk fortælling og siden købe de viste produkter.

Koncept
Der er altid en vis usikkerhed forbundet med at give en gave. For man kan jo ikke helt vide, hvordan modtageren vil reagere. Men når man finder den helt rigtige gave, som modtageren virkelig bliver glad for, får man faktisk selv en stor gave: Gaven ved at give. Filmen udspiller sig ved en julefest i eksklusive omgivelser. I en engagerende fortælling dramatiseres øjeblikket, hvor en gave gives. Brugeren får mulighed for at vælge den perfekte gave til forskellige karakterer, hvor ved Georg Jensens smukke produkter kommer i spil.


Filmen er instrueret af Magnus Härdner / B-Reel

 
Georg Jensen - Interactive experience and campaign
Published:

Georg Jensen - Interactive experience and campaign

Udfordring Georg Jensen ønskede op til jul 2015 at præsentere sit eksklusive sortiment på en ny, moderne og engagerende måde med direkte link ti Read More

Published: