Annika Holmsten's profile

Pfizer – konseptisuunnittelu

'Sairaudet eivät tunne rajoja, siksi emme mekään' – ehdotus Pfizerin yritysilmeeksi

Suunnittelin AD Roy Haapakosken kanssa konseptin, jonka lähtökohta oli nostaa esiin Pfizerin rooli kansallisessa ja kansainvälisessä terveydenhuollossa.

Konseptin ytimessä on ajatus siitä, että sairaudet koskettavat aina ensi kädessä yksilöä, mutta myös koko maailmaa. Pfizer on globaali, sillä niin ovat tauditkin.
Tavoite
Nostaa Pfizerin tunnettuutta sekä suomalaisten kansantautien ja elintasosairauksien asiantuntijana että kehitysmaiden erityisongelmiin paneutuvana vastuullisena toimijana. Pfizer haluaa parantaa elämänlaatua kaikkialla maailmassa.
Visuaaliset elementit
Värimaailma poikkeaa lääkealaa vaivaavasta kliinisyydestä. Lääkärin tai apteekkarin persoonallista käsialaa mukaileva otsikkofontti tuo toteutuksiin henkilökohtaista äänenpainoa. Omena-aihe viestii terveydestä ja hedelmällisestä kasvusta.
Äänensävy
Pfizer erottuu kilpailijoistaan puhumalla asioista rehellisesti ja ajatuksia herättävästi. Vaikeitakaan aiheita ei kaihdeta. Pfizer haluaa puhutella ihmistä ja yksilöä – olipa hän terveydenhuollon ammattilainen tai potilas.
Pfizer – konseptisuunnittelu
Published:

Owner

Pfizer – konseptisuunnittelu

Pfizer – ehdotus uudeksi yritysilmeeksi

Published: