Bryllupsfotograf Vores Store Dag's profile

Bryllup på D´Angleterre København

Bryllup på Hotel D´Angleterre København
 
Drømmer du om at holde dit bryllup i rammer, der slår stort set alt, hvad du kan forestille dig? Hvor gæsterne ankommer på rød løber og mærker historiens vingesus, når dørene til Palmehaven åbnes?
 
Hotel D’Angleterre er ikke bare Danmarks førende og et af verdens ældste luksushoteller. Det er også et hus med perfekte rammer for begivenheder, der ikke skal gå i glemmebogen.
 
Professionel bryllupsfotograf på D´Angleterre
 
Kreative og spændende bryllupsbilleder taget i København i og omkring D'Angleterre i Københavns centrum.
Læs også mere om fotografering af bryllup i København her.
 
 
Hotel d’Angleterre blev etableret i 1755 og er som legendarisk københavnsk institution berømt for sin elegance, luksus og stil. I mere end et kvart årtusinde har d’Angleterre ligget på Kongens Nytorv i hjertet af København.
 
I hjertet af København på Kgs. Nytorv
 
Alene beliggenheden midt på Kgs. Nytorv i København er noget ganske særligt. Her er det ikke uvant at se en limousine parkeret på fortovet foran indgangen – og de karakteriske D’Angleterre-dørmænd med høje hatte, som leder alle gæster videre ind via den røde løber, der altid byder velkommen.
 
Startede som en kærlighedshistorie
Det er mere end 250 år siden, at eventyret om Hotel D’Angleterre begyndte – med kærligheden mellem en ung fransk sminkør og kokkedatteren fra det danske kongehus. Deres kærlighedshistorie blev grundstenen til hotellets historie.
 
For både roale – og almindelige mennesker
 
Alt fra konger, præsidenter og diplomater til rockstjerner og alverdens godtfolk har tilbragt dage og nætter på Hotel D’Angleterre, som dermed har en gæsteliste, der i sig selv er legendarisk. Men den flotte bygning fra 1755 har også plads til helt almindelige brudepars bryllupsdrømme. Som de siger på D’Angleterre: ”Ingen drømmer forgæves”.
 
Fantastiske omgivelser
 
De fantastiske banketsale, og omgivelserne i det hele taget, giver en særlig stemning, som intet festlokale nogensinde kan matche. Vægge med smukke tapeter, guld, spejle, store blomsteropsatser og kyndigt personale udgør en helhed, som ikke kan genskabes. Historien taler sit tydelige sprog og alligevel er her mange muligheder for at sætte sit eget, personlige præg på borddækning og udsmykning. 
 
 
Intimt bryllup eller kæmpe bryllupsfest
 
D’Angleterre er ikke kun til de store bryllupper med op til 300 gæster. Også mindre selskaber får deres helt egen fantastiske fest, f.eks. med start i baren i Restaurant D’Angleterre, hvor velkomstdrinken og udsigten til Kgs. Nytorv kan nydes, inden middagen serveres i en af de smukke saloner. 
 
Bryllupskage fra egen konditor
 
Glem alt om at skaffe bryllupskage fra den lokale bager. Holder I brylluppet på D’Angleterre, laver husets egen konditor selvfølgelig bryllupskagen lige som I ønsker den. Klassisk i flere etager med favoritfyld eller moderne og nytænkende. Det er samme konditor, der den første søndag i hver måned står bag kagerne til det meget populære kagebord i Palmehaven, så der er noget at glæde sig til.

Drømmebryllup i København
 
Vil I høre mere om, hvordan en bryllupsfest på Hotel D’Angleterre kan blive til virkelighed, så ring og tal med hotellets dygtige medarbejdere. De er vant til at stable bryllupsfester på benene inden for mange forskellige budgetrammer og hjælpe med alle praktiske detaljer – fra ankomst i limousine til blomster, musik og meget mere. Alle brudepar, der holder fest for mere end 50 gæster, får stillet en Junior Suite til rådighed til bryllupsnatten. Skal resten af selskabet også gå til ro på hotellet på Kgs. Nytorv, er der 123 fantastiske værelser at vælge imellem.
 
Bryllup på D´Angleterre København
Published:

Bryllup på D´Angleterre København

Kreative og spændende bryllupsbilleder taget i København i og omkring D'Angleterre i Københavns centrum.

Published: