silya Toal's profile

my room objecten

Dv Blender objecten
Eindwerk
Barrel
De barrel ging goed het was de eerste object die we moesten, het was vooral uitvogelen in het begin hoe blender werkte een docent had mij laten zien hoe je hte metaal effect kon gebruiken.
arch
De arch was moeilijker dan de barrel, want ik moest uitvogelen hoe je de boog kon maken maar daarna ging het een stuk beter.
kist
De kist was een uitdaging je moest vanuit reffrence foto's dit 3d werk maken. Uiteindelijk na veel proberen is het gelukt.Het enige wat ik de volgende anders zou willlen doen is de plek waar de sleutel van de kist is niet samen voegen met de kist zelf daardoor kon ik niet het sleutel gat meer apart in kleuren.
Tafel
De tafel vonnd ik het makkelijkste van alle 3d werken.
lamp
De lamp vond ik moeilijker, maar na dat de doccent het heeft uitgelegd zag ik dat ik met een wat makkelijker manier toch een mooie lamp kon maken.
plant
De plant was voor mij de grootste uitdaging naar een paar keer proberen en nieuwe tecknieken te gebuiken ben ik blij met het eind  resultaat.
reflectie:
Ik vond het leuk en interresant om met een niewe media te leren werken. Blender is een gecompliceerde app, maar het brengt wel mooie resultaten.Ik ben beniewd wat voor meer objecten en projecten dit gaat brengen. In het begin vond ik het heel moeilijk , maar ik ben blij dat ik begonnen om in blender te leren werken.
my room objecten
Published:

my room objecten

Published:

Creative Fields