Vadim Paschenko's profile

SPOKEY real estate agency / Identity



SPOKEY

SPOKEY real estate agency – новий проект, справді неймовірний, нам вдалось на супернасиченому ринку агенцій по підбору нерухомості знайти важливий інсайт та створити позиціонування, яке дійсно відрізняє нашого замовника від усіх інших.

«Майже будь-яка операція з нерухомістю – це здійснення мрії, момент щастя. Але сам процес угоди завжди сповнений стресом. Причому ріелтор перебуває у серці цієї стресової ситуації. І дуже часто, на жаль, є її джерелом. Тому ключове завдання правильного ріелтора – зробити так, щоб не затьмарити щастя клієнта, а навпаки його посилити. Оскільки основне джерело щастя – сама квартира, і рівень щастя від неї на момент угоди посилити неможливо, то єдине, на що ріелтор може вплинути – це рівень стресу під час укладання угоди. Тож найкращий ріелтор – той, хто мінімізує стрес клієнта і зберігає його спокій у процесі».

Отже, назва прийшла сама собою – SPOKEY. Тут поєдналися українське слово СПОКІЙ та англійське KEY.

Потім ми розробили айдентику з різноманітними ключами, як метафорою різних об'єктів нерухомості, а після цього – створили дуже естетичний та ергономічний вебсайт.


SPOKEY real estate agency / Identity
Published:

Owner

SPOKEY real estate agency / Identity

Published: