Sam Popa's profile

SLURP (An Apple A Day)

SLURP (An Apple A Day) Leerjaar 2
In dit verslag presenteer ik mijn proces tijdens de opdracht SLURP.
Het idee achter de opdracht was dat we het "Gradient" gereedschap in Illustrator zouden leren gebruiken. De vruchten moesten door ons getekend worden, waarbij we ze zo realistisch mogelijk moesten maken met het "Gradient" gereedschap.
ONDERZOEK
De drankcampagne is bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar. We mochten ons eigen thema kiezen voor de campagne, wat in mijn geval gamen was. Omdat ik weet dat kinderen veel videogames spelen, en een van de populairste onder kinderen Minecraft is, heb ik besloten om deze stijl te gebruiken voor mijn ontwerp. ​​​​​​​
Na wat meer onderzoek koos ik de smaken die ik voor mijn drankje wilde gebruiken (limoen, mango, kers en blauwebes). Omdat ik wist dat het fruitontwerp zo realistisch mogelijk moest zijn, heb ik ook besloten om het ontwerp half 2D (Minecraft-stijl) en half realistisch te maken, zodat het fruit beter tot zijn recht komt en wat meer aantrekkelijk is voor de kinderen.
We moesten ook het logo voor SLURP en Ukkepuk ontwerpen. Mijn SLURP-ontwerp is met de hand getekend in een Minecraft-stijl/font zodat het beter bij het idee past. (zie ontwerpen onder)
Hierna heb ik de achtergrond van mijn pakket gemaakt. (zie ontwerp onder)
Daarna mochten we beginnen met het ontwerpen van het fruit. Onderin staan ze alle vier.
DE KERS
elementen van de kers
DE MANGO
elementen van de mango
DE BLAUWEBES
elementen van de blauwebes
DE LIMOEN
elementen van de limoen
Na het onderzoek en het ontwerpen maakten we mockups van het pakket. We moesten 3 verpakkingen ontwerpen, 2 kleine drankverpakkingen en één grote verpakking. (zie ontwerp onder)
SLURP (An Apple A Day)
Published:

Owner

SLURP (An Apple A Day)

Published: