Naming, disseny de les etiquetes i producció familiar del vi 4/271. El nom es refereix al registre cadastral de la finca de la qual surt el vi, polígon 4, parcel·la 271. El disseny de l'etiqueta està inspirat en els antics cartrons que rebien els pagesos per descarregar la seva verema a la cooperativa de Ginestar.
Naming, label design and household production of wine 4/271. The name refers to the land registry. The label design is inspired in the old cards they received the farmers for unload their vintage in the "coopertaiva" in Ginestar.
Naming, diseño de las etiquetas y producción familiar del vino 4/271. El nombre se refiere al registro catastral de la finca de la que sale el vino, polígono 4, parcela 271. El diseño de la etiqueta está inspirado en los antiguos cartones que recibían los agricultores para descargar su vendimia en la cooperativa de Ginestar.
4/271
Published:

4/271

Naming, disseny de les etiquetes i producció familiar del vi 4/271. Naming, label design and production of wine 4/271. Naming, diseño de etiquet Read More

Published: