first and second impression
Gemaakt door: Dalya van Brussel da Silva vmt1g
first and second impression. Dit is de schets waarmee ik inspiratie opdeed voor mijn first impression. Ik zag dat een beertje erg schattig was en ik wilde expirimenteren met verschillende posities.  
Ik was aan het expirimenteren met de woorden die ik over mij zelf had opgeschreven. Dit was aardbei, natuur, bakken, bloemen en schattig. Je ziet deze woorden terug komen in de schetsen in de vorm van een beertje. de cupcake vond ik leuk, dus daar heb ik ook nog wat extra schetsen van gemaakt. 
Ik wilde iets met eten doen aangezien ik echt van eten houd. ik zag uiteindelijk een paar schetsen die er het leukst uitzagen en ik besloot die nog wat meer gedetailleerd te tekenen, zodat ik beter kon kiezen welke schets mijn eindproject zou worden. dit proces was erg fijn. 
Hier had ik de meest gedetailleerde schetsen gemaakt(minder gedetailleerde staan op vorige pagina). ik vond de cupcake het schattigst ,dus ging ik aan de slag en begon ik de cupcake versie te schetsen en had ik een paar mogelijkheden. 
Dit zijn versie 1 en 2 van mijn uiteindelijke versie. het enige grote verschil is de positie van die beer. Ik vond persoonlijk de 2e schets wat leuker en logischer, dus daar heb ik mijn eindproject het meest op gebaseerd. Ik wilde de tekening iets opleuken. Dit zie je op de volgende pagina. 
Dit is de schets van mijn eindproject. Dit heb ik nagemaakt op mijn ipad om digitaal te maken, maar eerst heb ik de kleuren uitgezocht. Ik was niet 100% zeker welke kleuren waar moesten, dus maakten ik meer versies. 
Dit is de gekleurde versie. Dit was meteen de goede kleurencombinaties en ik was tevreden. 
Dit was mijn eerste idee voor de second impression, maar dit heb ik uiteindelijk niet gedaan. Ik kreeg inspiratie door het liedje teddy bear van Melanie Martinez en het werd van een schattig beertje naar iets meer duisters. 
Dit is de uiteindelijke tekening digitaal en dit heb ik gebruikt om een marker te maken in Blippar. Dit was wel een uitdaging voor mij, maar ik heb wat meer geleerd en dit vond ik wel fijn. 
proces creepy cute bear
Published:

proces creepy cute bear

Published:

Creative Fields