Jesper Hjorth's profile

Winner poster for Danish Entrepreneurship Award 2014

Poster for Danish Entrepreneurship Award 2014 (http://www.award2014.dk)
I won the poster contest and have now made the visual identity for the event in November.
Facebook icon.
Om motivet
Når Danmarks fremtid mødes med Danmarks skarpeste erhvervsfolk til Danish Entrepreneurship Award 2014 kan vi forvente at stjerner fødes! 
Stjerner fødes i et miljø hvor energi frigives. Energien bevæger sig ud fra stjernens centrum og stabiliserer sig når elementerne er rette. Herefter opstår et samspil, hvor energien i synergi med omgivelserne danner bæredygtige systemer, der fordrer evolution og udvikling. 
Motivet på plakaten illustrerer energiudladningen i en stjernefødsel. Trianglerne symboliserer individer og retningsgivende kompetencer, der formes i relation til hinanden og stjernens centrum. Farvesammensmeltningen illustrerer hvordan verdener mødes i en kompleks kontekst, der fodrer kreativitet, innovation og iværksætteri, når blot individerne får muligheden for at træde skarpt frem. 
Læringsrummet, som skabes i uge 47, giver unge mod og lyst til at handle på deres drømme og idéer. På samme måde som stjernefødslen skaber liv og udvikling. 
 
Om designeren
Som ung iværksætter brænder jeg, Jesper Hjorth, for kreativ udvikling og innovation. 
På mit fuldtids kandidatstudie i Digital Design og Kommunikation på IT-Universitetet, fokuserer jeg på menneskers brug af digital teknologi og udvikling af fremtidig brug. Det har givet mig muligheden for at starte et akademisk samarbejde med Philips Design. Det betyder at jeg flytter midlertidigt til Eindhoven til efteråret for at kompetenceudvikle og opbygge netværk. 
Ved siden af studiet, går fritiden med at opbygge min konsulentvirksomhed YESBOSS. I relation hertil underviser jeg på Syddansk Universitet i praktisk brug af digital teknologi. Det er fedt arbejde med unge talenter i en undervisningssammenhæng. I tillæg til samarbejder jeg med Region Syddanmarks sundheds-innovationscenter, omkring brugercentrerede projekter, der skal innovere på sundhedsvæsenet. 
Jeg elsker at udvikle mig i takt med verden og være med til at skabe den - vi ses til  Danish Entrepreneurship Award 2014.
 
Blog post
Youngtreprener Blog lavede et portræt af mig og plakaten som du kan læse her: http://youngtrepreneur.dk/2014/05/29/plakatkonkurrencen-2014/
Winner poster for Danish Entrepreneurship Award 2014
Published:

Winner poster for Danish Entrepreneurship Award 2014

Poster for Danish Entrepreneurship Award 2014 (http://www.award2014.dk) I won the poster contest and have now made the visual identity for the e Read More

Published: