- Eigen opdracht -
De laatste opdracht van het jaar is een opdracht die we zelf moeten opstellen. Ik was hier in het begin van het jaar al aan begonnen alleen had ik toen nog een heel ander idee van wat ik hiermee wilde gaan doen. Ik had toen het idee om een tattoo sheet te maken want dit was wat ik later wilde gaan doen. 
- Concepten -
Concept 1 is dus die tattoo sheet. Hier ben ik uiteindelijk niet mee verder gegaan want het had mijn interesse verloren en vond dit niet helemaal leuk. Ik vind de designs uiteindelijk wel heel leuk.
- Concept 2 -
Concept 2 was om een soort anime magazine cover te maken. Dit was te veel werk voor zo'n korte tijd dus ben ik niet mee verder gegaan. Heb wel de schets gemaakt voor de character (Mei van Overwatch). Eerste afbeelding is inspiratie. (Hanavbara)
- Concept 3 -
Concept 3 was om een character te maken van spiderman maar dan in mijn stijl. Ik had op pinterest een hele boel gevonden en vond dit een leuk idee. Dit idee past ook bij mij omdat ik character design erg leuk vind en dit vaker wil doen en ook beter in wil worden.
Ik had voor het eerst in een lange tijd op papier getekend en het ging super goed. Wil dit weer vaker gaan doen. Met deze schets ging ik daarna digitaal verder.
Ik heb voor zwart en roze gekozen omdat ik deze kleuren leuk vind en bij elkaar vind passen. Ik heb meerdere poses getekend voor variatie.
Uiteindelijk is het dit geworden. Ben er super blij mee. De achtergrond is tuquoise omdat deze kleur de roze en zwart heel erg complimenteerd. Ben er super blij mee en vind dat ik dit goed heb gedaan. 
Spidergirl
Published:

Spidergirl

Published:

Creative Fields