Hellen Arkink's profile

Gelukkig Doen | Branding & Webdesign

Tijdens de strategiebepaling hebben we bewust besloten om het woord "maatschappelijke stage" te vermijden vanwege het suffe imago en het gevoel van verplichting dat het met zich mee kan brengen. In plaats daarvan hebben we gekozen voor de naam "Gelukkig Doen". Deze naam straalt positiviteit, actie en betrokkenheid uit, en weerspiegelt het streven om jongeren en ondernemers te inspireren.

Het omvat het idee dat geluk niet alleen gevonden kan worden in persoonlijk succes, maar ook in het doen van iets goeds voor anderen. Het woord "gelukkig" roept een gevoel van vreugde, tevredenheid en welzijn op, terwijl "doen" de nadruk legt op actie, participatie en het maken van een verschil.

Het concept van gelukkig zijn door iets goeds te doen voor anderen spreekt zowel jongeren als ondernemers aan. Het biedt jongeren een stimulans om hun talenten en vaardigheden in te zetten voor het welzijn van anderen, terwijl ondernemers de mogelijkheid krijgen om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van jongeren in hun gemeenschap.
MOODBOARD
De tagline "voor een glimlach" versterkt het gevoel van positiviteit en vreugde dat we willen overbrengen. Het idee hierachter is dat het doen van iets goeds niet alleen vreugde brengt aan de persoon die geholpen wordt, maar ook aan onszelf. Het is een wederzijdse uitwisseling van geluk en welzijn.

Wat deze branding zo speciaal maakt, is de flexibiliteit van de taglines die met de naam kunnen worden gebruikt. Of het nu gaat om (Gelukkig Doen) 'voor een ander', 'voor jezelf' of 'met [naam stageloper]' , elk van deze taglines geeft een uniek perspectief op het concept van gelukkig doen.

Met mijn ontwerp heb ik geprobeerd om dit gevoel van positiviteit en betrokkenheid tot leven te brengen. De kleuren, typografie en visuele elementen zijn zorgvuldig gekozen om de boodschap van Gelukkig Doen te versterken en een vrolijke en uitnodigende sfeer te creëren.

 ​​​​​​​​​​​​​​


Gelukkig Doen | Branding & Webdesign
Published:

Owner

Gelukkig Doen | Branding & Webdesign

Published: