Serkan Erdoğan's profile

Necmettin Erbakan University

I redesigned the corporate identity of Necmettin Erbakan University and prepared the user experience and interfaces of the university's website and all related sub-sites, along with the renewed corporate identity.

Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin kurumsal kimliğini yeniledim. Yenilenen kurumsal kimlik ile beraber üniversitenin web sitesi ve buna bağlı alt sitelerin tamamının kullanıcı deneyimini ve arayüzlerini hazırladım.
The existing logo was redesigned with clear lines that are more in line with current trends and can be used on any surface or platform.

Var olan logo daha güncel trendlere uygun ve her yüzey ve alanda kullanılabilecek şekilde net hatlar ile yeniden tasarlandı.
The university's website, including all sub-sites, was redesigned with a common visual language. Based on research indicating that the majority of visitors are students, areas for events, announcements, and information were designed to be easily accessible with minimal clicks.

Web sitesi üniversitenin tüm alt sitelerini de kapsayacak şekilde ortak görsel dil ile yeniden tasarlandı. Yapılan araştırmalarda ziyaretçilerin büyük çoğunluğunun öğrenci olmasından dolayı en az tıklamayla bilgi alabilmeleri için ağırlıklı etkinlik, duyuru ve bilgi alanları tasarlandı. 
Necmettin Erbakan University
Published:

Owner

Necmettin Erbakan University

Published: