Tibbe Wagner's profile

Stage Ontwerpwerk - Expo Schoon doen we toch gewoon?


Stage Ontwerpwerk BV
Schoon doen we toch gewoon?
Gemeente Den Haag
Schoon doen we toch gewoon is een actie van de gemeente Den Haag, dit gaat over het opruimen van de natuur en in dit geval de wateren. Woensdag 16 november is er in het stadhuis van Den Haag een expositie, deze gaat over 5 verenigingen die helpen met het opruimen van de wateren rond Den Haag dit doen ze allemaal op een andere manier. Voor deze expo moest ik samen met een collega panelen maken voor elke vereniging waar info en foto's op komen. De panelen komen te staan op een vloersticker die ook ontworpen moest worden. 
Het meten van de ruimten
Voordat we de eerste ontwerpen gingen maken moest de ruimte waar de vloersticker komt natuurlijk gemeten worden, samen met een collega zijn we erachter gekomen dat de sticker maximaal 10 bij 10 meter kan worden.
Eerste voorstellen
De eerste voorstellen van de uitingen die zijn voorgelegd aan de gemeente Den Haag. Na de ontwerpen van het water te hebben voorgelegd hebben ze gekozen voor geïllustreerd water met foto's van afval erin. Op deze manier lijkt het meer vuil dan dat het afval niet is geïllustreerd. Na het schetsen werd ik toegewezen om mijn collega te helpen met een idee voor het water op de vloersticker.
Het eindresultaat
Tijdens dit project heb ik samen met een collega gewerkt aan de expositie. Het ontwerp van de panelen was al gemaakt door mijn collega, ik heb deze alleen opgemaakt met alles teksten, de juiste plaatsjes erbij gezocht en mijn collega advies gegeven. De manier hoe de vloersticker is geworden was mijn idee, het water is uitgewerkt door mijn collega en het vuil door mij.
Stage Ontwerpwerk - Expo Schoon doen we toch gewoon?
Published:

Stage Ontwerpwerk - Expo Schoon doen we toch gewoon?

Published: