Stage Tussentijds Verslag
Amy van Schijndel
Leerdoel 1: Leren om in meer verschillende stijlen te illustreren.

Het eerste leerdoel wat ik had opgesteld voor de stage begon was dat ik in meer verschillende stijlen wilde leren illustreren. Ik tekende voorheen alleen maar in dezelfde twee stijlen, voornamelijk een soort comic-book stijl. Ik wilde mezelf hier in uit breiden. Tijdens de stage is dit tot nu toe gelukt. Het bedrijf heeft een specifieke stijl waarin ze werken en waarin ze willen dat ik werk. 
Leerdoel 2:  Leren om beter met lijnvariatie om te gaan.

Het tweede leerdoel wat ik had opgesteld was dat ik beter met lijnvariatie om wilde gaan. Dit is een van de leerdoelen die ik sowieso heb verandert in mijn nieuwe groeiplan. Het bedrijf werk in een stijl die geen lijnen heeft, en hier mag ik niet van afwijken. Ik heb dit leerdoel dus vervangen met een ander: Meer verschillende onderwerpen tekenen (zoals achtergronden, objecten, voertuigen, kleren, etc.). Dit is iets waar ik aan moet werken en waar ik op stage veel de kans voor krijg.
Leerdoel 3: Meer zeggen in een groep.

Het derde leerdoel wat ik opgesteld had was dat ik meer moet zeggen in een groep. Hier heb ik veel moeite mee maar ik ben er hard mee bezig geweest om hier aan te werken. Het is vooral lastig op stage omdat ik niemand ken of herken, en iedereen is minstens vijf jaar ouder dan mij. Het moeilijkste vindt ik om zelf het initiatief te nemen om een gesprek te starten, maar ik heb geen keus, want anders start er geen conversatie.
Leerdoel 4: Actiever zijn in het bedenken van ideeën in een groepsproject.

Hier heb ik veel aan gewerkt. Ik heb dit leerdoel opgesteld omdat ik vaak maar mee ga met wat anderen zeggen en ik wilde mijn eigen mening vaker delen. Ik krijg op stage veel vrijheid bij het bedenken van ideeën voor mijn art, buiten de minimale guidelines zijn er geen restricties bij wat ik mag doen qua art.
Nieuwe Leerdoelen: 

- Meer verschillende onderwerpen tekenen (zoals achtergronden, objecten, kleren, etc.).
- Beter een planning bijhouden.
- Vaker om feedback vragen.
Stage Tussentijds Verslag
Published:

Stage Tussentijds Verslag

Published: