360 Story verslag Suzanne
Ons verhaal:
Ons verhaal: Ons groepje; De noble owls bestaande uit Sam, Chloe en ik (Suzanne) hebben voor deze opdracht 3 briefjes moeten trekken voor ons verhaal, en daaruit kwam; Locatie: Op een boot, Wanneer: Vorige eeuw, Wat is er gebeurd: Er is een gevecht geweest.

In het begin hadden we nog geen idee wat we wouden gaan maken, bij gevechten van de vorige eeuw kwam je al snel uit bij een van de wereldoorlogen, maar Sam kwam op het idee om iets met een duikboot te gaan maken, toen zijn we begonnen met het maken van de moodboards
Mijn moodboard:
Ik wou graag iets fantasy achtig maken, en dacht aan een steampunk onderzeeër die een gezonken boot onderzoekt, ik wou gebruik maken van kleur en het een beetje een stylized look geven.
Uiteindelijk zijn we gegaan voor iets meer realistisch en op het water.
Asset list:
Hierna zijn we begonnen met het maken van de asset list, en hebben besproken wat iedereen gaat doen.
Mijn werk:
De stoelen:
Ik ben begonnen met het maken van de stoelen, ik heb inspiratie op internet opgezocht en ben toen een beetje wat dingen gaan uitproberen en daar is toen dit uitgekomen.
De deur
Ik heb weer op internet voorbeeldjes gezocht en heb deze deur gemaakt, het was geen grote klus en was er vrij snel klaar mee.
Het plantje:
Het stond niet op de asset list, maar we vonden het achteraf een leuk idee om nog een klein plantje toe te voegen omdat we allemaal wel erg van planten houden. Ik heb hem geinspireerd op mijn eigen kamerplant; Bulbasaur
De controlekast:
Ik heb de controle kast gemaakt met behulp van veel inspiratie van internet, en ik kwam erachter dat het eigenlijk gewoon allemaal knoppen en schermen zijn, en ben dat gaan maken.
De lamp
Ik heb een klein lampje gemaakt voor om op de kasten neer te zetten, het was vrij snel klaar.
De buizen:
Ik heb de buizen gemaakt. op de foto zien ze er een beetje raar uit, maar in de render vind ik ze toch wel heel gaaf geworden! Ik heb een Add-on gebruikt die buizen kan genereren, alleen was het nog een hele klus om alle settings goed te krijgen en te zorgen dat alles op de juiste plek staat, ook moest ik nog wel heel wat tweaken.
Het bureau
Sam had voorin al een bureau gemaakt, alleen was die nog erg kaal dus we hebben allebei een kant gepakt om een beetje te decoreren. Ik heb een radar gemaakt waar ik wel erg trots op was, alleen is die hellaas niet te zien in de render. 
Ik heb ook een hele leuke mok gemaakt, al zeg ik het zelf.
Het resultaat:
Sam heeft al ons werk bij elkaar gezet en gerenderd, Ik ben erg bij met het resultaat. Ik vind dat iedereen in mijn groepje erg goed heeft gewerkt en ik vond het achteraf een hele leuke opdracht.

Suzanne Janszen

360 Story Verslag
Published:

360 Story Verslag

Published:

Tools

Creative Fields