Sil Bothe's profile

Stage Buro Barabas

mijn einde jaar stage
7 februari ben ik begonnen met mijn stage bij Buro Barabas. Een animatie studio gevestigd in Den Bosch, die zich meer bezighoud met kwaliteit dan kwantiteit. de eerste weken was het volle bak voor de studio en mocht ik al snel mee helpen aan de echte projecten. alle stappen in de projecten worden samen doorlopen. vanaf eerste contact met de klant en brain storm tot aan de animatie afmaken en opleveren. 

voor de instagram pagina en website van Buro Barabas kan je door gaan op de volgende links:
BuroBarabas website



klant projecten
na de eerste weken storyboarding en de basis van after effects onder de knie te krijgen. ben ik met hulp van mijn collega's zelfstandig aan de gang gegaan met animaties zoals de gemeente raads verkiezingen van den Bosch. Hier vind je de commercieel en bedrijfs gerichte projecten waar ik aan mee heb mogen werken.
persoonlijke projecten
de video hier boven was bedoelt als intro animatie voor Instagram. dit is voor alle stagairs gedaan om ons zelf voor te kunnen stellen en laten zien waar onze passie licht en wat onze stijl is. naast deze animatie ben ik ook bezig met mijn meester proef waar wij 80 uur voor krijgen. het doel is om een professioneel product af te krijgen met planning, storyboard, script en eigenlijk alles wat je verwacht van een goede productie. hier zal je mijn persoonlijke en school projecten vinden waar ik tijdens stage aan heb mogen werken.
Stage Buro Barabas
Published:

Stage Buro Barabas

Published: