Ses Yalıtım

Üretmiş olduğumuz ürünler ile Ses Yalıtımı, Akustik Yalıtım ve Vibrasyon Yalıtımı çözümleri sağlamaktayız. Günlük hayatımızda her zaman fark etmesek de önemli bir yere sahip unsurlardan birisi de sestir. Sesi çıkış aygıtından kaliteli bir şekilde almak, iyi bir ses deneyimi için her zaman yeterli olmamaktadır. Sesleri iyi ve etkili akustiği olan bir ortamda dinlemek farklı bir deneyim sunacaktır. Bu sebeple profesyonel iş yapanların yanında evde veya ofiste iyi bir ses elde etmek isteyen kişiler ses yalıtım sistemi yaptırmayı tercih etmektedirler. Bu şekilde akustik yalıtım farklı malzemelerle kullanıcı isteğine göre ve farklı standartlarda yapılabilmektedir. Plastik, ahşap gibi temel malzemelerin yanında ses yalıtım için özel olarak üretilmiş ve geliştirilmiş olan malzemelerde akustik kaplama yapılabilmektedir.
Akustik Panel 

Akustik panel nedir? İç mekan dekorasyonunda tercih edilen akustik panel, ses kaybının önemsendiği ortamlarda, duvar, tavan ve tabanda kullanılan bir tür dekorasyon ürünüdür. Farklı malzeme ve türdeki modelleri ile akustik panel kullanım alanları birbirinden ayrılmaktadır.
Akustik Sünger

Akustik sünger veya daha farklı kullanım adı ile ses yalıtım süngeri, iş ve ev gibi bulunduğumuz yaşam alanlarını yüksek gürültülerden engelleyerek daha yaşanabilir hale gelmesine yardımcı olan ses yalıtım malzemelerinden biridir. Akustik sünger , yüksek ses alanında veya rahatsız edici gürültülerin varlığında kullanılan, ses yalıtımı sağlayan, akustik ses kalitesini arttıran, kullanıcılara daha lüks ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturmaya yardımcı olan bir üründür. Bünyesinde farklı özellikte ürün çeşitliliği bulunan bu üründe, yanmaz akustik süngerler çok daha fazla tercih edilmektedir. Yanmaz sünger özelliğine sahip bu ürün, poliüretan veya melamin barındıran hammaddelerin yardımı ile ses yalıtım uygulamasında kullanılmaktadır. Akustik süngerlerin çeşitli birçok farklı desen ve yapıya sahip şekilleri mevcuttur. Uygulayacağınız mekanın şekline ve alanına göre piramit, labirent, yumurta gibi çeşitlerden yararlanabilirsiniz.
Ses Yalıtım
Published:

Ses Yalıtım

Published:

Creative Fields