Michael Lønfeldt's profile

Sengetøj med flotte farver i kunst design

Flot sengetøj med abstrakt kunst design

Lækkert sengetøj i 100% bomuldssatin med flot farverig kunst. I et abstrakt blåt, lilla, grønt og gult design.
Flot sengetøj i en høj kvalitet hvor designet er udviklet ud fra maleriet Alleviate I. Det er detaljeret indfarvet, for at få alle de små detaljer frem i motivet.
Den bløde tætvævede bomuldsgarn giver et sengelinned der er særligt blødt, og den kæmmede garnoverflade giver en let kølende effekt. Resultatet er et komfortabelt sovemiljø, der er en forudsætning for en god og behagelig søvn.

Læs mere her - Flot sengetøj i farver
Luksus satin sengetøj i en høj kvalitet

Ligesom jeg sætter meget høje krav til kvaliteten af den kunst jeg laver, så gælder det selvfølgeligt også for det sengetøj jeg har i mit sortiment.

Det betyder at jeg kun anvender de bedste råvare, for at sikre en god og behagelig søvn. Sengesæt Alleviate I er derfor fremstillet af en fin, kæmmet 100% bomuldssatin i en utroligt lækker blød kvalitet.

Sengelinned lavet af kæmmet bomuldssatin har den gode egenskab, at det får en jævn og fin overflade. Den virker let kølende og føles behagelig for kroppen

Da jeg er meget optaget af at min sengelinned er godt for både sundhed og miljø, så er det certificeret med OEKO-TEX 100.

Læs mere her - kunst sengetøj
Sengetøj med flotte farver i kunst design
Published:

Sengetøj med flotte farver i kunst design

Published:

Creative Fields