Emilie Awalt's profile

Webdesign, Grafisk Design & Layout | Bellakvarter



Landingpages & facadebanner

Kunde: Bellakvarter
Branche: Ejendomsadministration
År: 2020
Designprogram: Adobe XD, Adobe InDesign


Bellakvarter
Bellakvarter er et nyt by- og boligområde i København i området omkring Bella Center. Inden for få år udvides kvarteret med rækkehuse, lejligheder, butikker, caféer, kontordomiciler og moderne byrum. Området er tæt på den vilde natur, lufthavnen og det internationale konferencecenter og er derfor ny dynamisk byblok med dybe rødder i Københavns unikke tilgang til arkitektur, design og livsstil.


UI, UX og landingpage design
Min opgave bestod hovedsageligt i den visuelle kommunikation på Bellakvarters hjemmeside (UI), samt at sørge for, at brugerrejsen og brugeroplevelsen (UX) var så smooth og intuitiv som muligt.
Ved bl.a. at strømline CTA’er og gøre det indbydende for brugerne at læse mere eller signe sig op til et nyhedsbrev, løftede vi onlineoplevelsen af Bellakvarter til et niveau der stod mål med de langsigtede visioner for selve byggeriet. 

Yderligere har jeg designet en række undersider og dynamiske sektioner til sitets footer, som binder online-rejsen sammen for brugeren mhp. at øge time on site, minimere bounce rate og sikre glade besøgende.





Webdesign, Grafisk Design & Layout | Bellakvarter
Published:

Webdesign, Grafisk Design & Layout | Bellakvarter

Published: