Vaskan online's profile

Funktioner, regler och bestämmelser för kabinväskor

Egenskaper, regler och bestämmelser för kabinväskor som du måste följa för flygbolag
Kabinbagage är bagage som gör det möjligt för flygbolagen att transportera passagerare i ett passagerarutrymme i stället för i ett lastutrymme. Kabinväska spelar en viktig roll i resenärens liv eftersom det är skeppet som innehåller allt, som han vill ta med sig till sin destination.

Men som passagerare kan du inte ta med dig någon kabinväska. Dessa föremål omfattas av särskilda krav från flygbolag och flygplatser, så du kan sitta på planet utan att behöva trängas. Du måste också undersöka att din kabinväska kan ge dig det du behöver för din tjänst. Här är fantastiska kabinbagage särdrag som lämpar sig bäst för aktiva flygresor:

1. Fyrkantiga hörn med supermjuka sidor

När sidan är hård, kastflygarbagage är populärt, är det pålitligt att använda fyrkantiga hörn med supermjuka sidoväskor. Den fyrkantiga kabinväskan är lätt att förvara i ett överskåp eller under stolen. Å andra sidan är väskor med hårda sidor mindre förlåtande när det gäller fyllning. Naturligtvis måste båda väskorna uppfylla flygbolagets måttkrav, till exempel totalt 45 tum i bagageets längd, bredd och höjd.

Funktioner, regler och bestämmelser för kabinväskor
Published:

Funktioner, regler och bestämmelser för kabinväskor

Published:

Creative Fields