Stella Daidou's profile

Livent Skincare Products / Brand Identity

LIVENT
High performance Skincare Products
Η LIVENT είναι ένα νέο boutique brand με 90% φυσικά συστατικά σε προϊόντα skin care για γυναίκες και άνδρες. Τα προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία των δερμοκαλλυντικών και είναι σχεδιασμένα από ιατρούς και φαρμακοποιούς, ειδικούς στην επούλωση και την περιποίηση του δέρματος. 

Οι ετικέτες σχεδιάστηκαν με στόχο την ισορροπία μεταξύ του φαρμακευτικού και του καλλυντικού χαρακτήρα των προϊόντων, με έμφαση στην υψηλή περιεκτικότητα των φυσικών συστατικών, στην αποτελεσματικότητα της εντατικής περιποίησης και στην υψηλή τους απόδοση.

Θέλοντας να διαμορφωθεί μία αναγνωρίσιμη προϊόντική ταυτότητα, ο σχεδιασμός βασίστηκε σε λιτό τυπογραφικό στυλ σύνθεσης των πληροφορίων με χαρακτηριστικό 2-χρωματικό γνώρισμα, ώστε να επικοινωνούν την αισθητική και το χαρακτήρα της μάρκας που προσδιορίζεται από την απλότητα αλλά και από τη διεπιστημονική προσέγγιση, για την προαγωγή και την φροντίδα της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου, την οποία εφαρμόζει συνδυάζοντας στο μέγιστο, δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης με την βαθιά επιστημονική γνώση.
Livent Skincare Products / Brand Identity
Published:

Owner

Livent Skincare Products / Brand Identity

Published: