Emili Sánchez_interiors's profile

Petit apartament a Blanes, Costa Brava (Girona)

Petit apartament a Blanes, Costa Brava (Girona)
En aquest cas us mostrem una petita intervenció recent en un petit apartament a la població de Blanes, Costa Brava (Girona). L’actuació principal s’ha centrat en la obertura de la cuina existent vers el menjador-sala d’estar, enderrocant la divisòria i fent conviure aquesta important peça  amb tot l’espai i dotant-la d’una estètica càlida, confortable i pràctica alhora.
Pel que fa al tractament dels materials hem estat molt categòrics. L’entrada de llum lateral provinent de l’antic safareig, incorporat també, ens permet fer una cuina relativament fosca de negres i grisos, amb una illa de treball separadora i taulells de granit negre Sudàfrica flamejat, frontals de mobles negres i la resta de paraments verticals amb microciment. Volem destacar que el frontis de la illa s’ha recobert de restes de mostres de grés de l’estudi posades de l’inrevés. Una informalitat desenfadada i molt econòmica que ha funcionat.
La selecció del mobiliari taula (Snaregade 120 de MENÚ) i cadires menjador, (Synnes de MENÜ)  i ,com sempre, la dels aparells il·luminació (DCW - Lampegras), han acabat conformant un espai molt pràctic i agradable.
Fitxa tècnica:
Localització: Blanes, Costa Brava (Girona) I  Superficie: 55 m2.  I  Realització: 2019  I Fotògraf: Emili Sánchez
Petit apartament a Blanes, Costa Brava (Girona)
Published:

Petit apartament a Blanes, Costa Brava (Girona)

Published:

Tools

Creative Fields