Kund:
Startup Svensk Provtagning B2B

Projekt:
Branding, copywriting, digital design, print design







Copywriting

Med ett engagerande och rättframt tonläge, för att initiera hur enkelt och smidigt det är att nyttja tjänsten, tror vi fler lyfter luren och beställer hälsokontroller åt sina arbetstagare. Hälsokontroller som är ett bra alternativ för dem som inte vill träna för friskvårdschecken.












Design

För att särskilja privatkund mot B2B tog vi fram nya svala nyanser i blått för att profilera landningssidan och skapa en mer businesslike känsla.







B2B nyhetsbrev och landningssida

Målgruppen vi ville nå är HR-chefer, VD eller i någon form personalansvarig och beslutsfattare på företag. För att nå ut skapade vi ett nyhetsbrev där vi presenterar tjänsten och fördelarna med en frisk och alert personal. När du klickar dig vidare kommer du till en landningssida och läser mer om de olika hälsokontrollerna och varför du bör prova de enskilda proverna.















Vad gör du varje dag för att bli ännu bättre och få fler kunder?
Vi hjälper dig att hitta rätt väg framåt för din business. Vi definierar ditt varumärke och skapar kommunikation som står ut med hjälp av design, copywriting och storytelling. Så att du kan inspirera andra att leva livet fullt ut.


Vill du veta mer?
Mejla oss på hej@wearenoisy.se





B2B - Företag
Published:

B2B - Företag

Published: