NoA Ignite's profile

Utdanningsforbundet

Utdanningsforbundet er Norges nest største fagorganisasjon, og med sine 180 000 medlemmer dekker de hele utdanningssektoren. Nettsidene er organisasjonens viktigste møtepunkt for medlemmer og tillitsvalgte.

Tilgjengelighet og universell utforming har stått sentralt i redesignprosessen - både teknisk funksjonelt og visuelt. Utdanningsforbundet måler tilgjengelighet med verktøyet Siteimprove, og en suksessfaktor har vært at Utdanningsforbundet fortsatte å jobbe aktivt med å forbedre brukeropplevelsen etter lansering.

Et av målene for prosjektet var at medlemmene skulle være mest mulig selvbetjente. I tillegg til en rekke andre endringer på interaksjon, har nettstedet derfor fått en helt ny navigasjonsløsning. Den gjør det enkelt for medlemmene å finne frem til relevant informasjon, samt administrere sitt eget medlemskap.

Totalt har vi endret på over 2600 filer, vi har lagt til 149311 linjer med kode, og fjernet 210305 linjer med kode.
«Antall som fullførte innmeldingsløpet på udf.no ble nesten doblet, fra 22 prosent til 41 prosent. Tidligere gikk 30 prosent videre fra steg 1 i innmeldingsløpet –nå går hele 60 prosent videre».

Rapport fra Red Dentsu
Utdanningsforbundet
Published:

Utdanningsforbundet

Published: