SOLOGY
Visual storytelling
Non-profit ? Omdat we vinden dat de hulp en de onderzoeken naar mentale problemen beter kan en niet gericht is op de commerciële kant. We willen ons voor een zinvol doel inzetten en niet voor het geld. Om een groot verschil te maken tegen de ‘concurrentie’ en in de wereld.

​​​​​​​Onderzoek begint de ingewikkelde oorzaken van deze ziekten aan het licht te brengen, waaronder erfelijkheid, hersenstructuur, trauma en / of een andere medische aandoening, zoals hartaandoeningen.

Al onze projecten zijn gericht op het vergroten van de informatie en het bewijsmateriaal over geestelijke gezondheid en te verspreiden over bronnen voor geestelijke gezondheid, zoals beleid, plannen, financiering, zorgverlening, human resources, medicijnen en informatiesystemen in de wereld.
Het geld inzamelen kan niet zonder het vertrouwen van het individu, daarom is het belangrijk dat wij het op een positieve en eerlijke manier aan bieden. Wij hopen met onze juiste doelen en standpunten het positieve beeld en vertrouwen op te wekken. Hierdoor zal iedereen kunnen ‘groeien’ en kan er genoeg aandacht naar de onderzoeken. Hiermee werken we samen naar een betere toekomst voor iedereen.

Op een eerlijke en op een vertrouwelijke manier geld in te inzamelen voor onderzoek naar Mentale Gezondheid en de HELE opbrengst wordt verdeeld over de lopende onderzoeken. Dat is ons streven. 
Huisstijlhandboek
Mock- ups
Sology
Published:

Sology

Published: